Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OneDrive päivittyi iOS:llä, tukee nyt lähettämistä suoraan muista sovelluksista

Puhelinvertailu

OneDrive päivittyi iOS:llä, tukee nyt lähettämistä suoraan muista sovelluksista
Suomessa Windows-puhelinten suhteellisen suosion siivittämänä on varmasti maailman muuhun väestöön verrattuna paljon ihmisiä, jotka käyttävät OneDriveä. Monet näistä ovat kuitenkin saattaneet vaihtaa Android-puhelimeen tai vaikkapa iPhoneen, jolloin alusta tarjoaa oletuksena eri pilvipalvelua.

Microsoftin OneDriveä on kuitenkin mahdollista käyttää myös edellämainituilla kilpailijoiden laitteilla ja tällä kertaa tarjolla on hyviä uutisia iOS-version käyttäjille.

Redmondista ponnistava ohjelmistojätti on päivittänyt OneDriven iOS-versiota uusilla ominaisuuksilla ja korjauksilla. Versio 8.14 tarjoaa yhtenä tärkeänä ominaisuutena nyt mahdollisuuden lähettää tiedostoja helposti suoraan muista sovelluksista. Käyttäjän tulee ensin valita sovellukset, joista tiedostoja halutaan jatkossa lähettää, sovelluksen valikosta.

Uuden ominaisuuden lisäksi sovellus on luonnollisesti saanut tukun korjauksia ja toimintaa parantavia viilauksia, joten OneDrive-käyttäjien kannattaakin suunnata iTunesiin päivitystä varten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja