Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Käyttäytyykö iPhone 6- tai 6s-puhelimesi oudosti? Lataa tämä päivitys

Manu Pitkänen

Käyttäytyykö iPhone 6- tai 6s-puhelimesi oudosti? Lataa tämä päivitys
iPhone 6- ja iPhone 6s -puhelimien (sekä näiden Plus-versioiden) omistajia on kiusannut jo jonkin aikaa oudot sammumiset, minkä takia jotkut ovat ehkä harkinneet puhelimen toimittamista huoltoon. Sille ei ole kuitenkaan tarvetta.

Vian luonteeseen kuului myös se, että puhelin ei suostunut käynnistymään ennen kuin se kytketään virtapistokkeeseen. Applen mukaan valtaosa oudoista sammumisista on mahdollista korjata yksinkertaisella tavalla: päivittämällä puhelimen ohjelmisto iOS 10.2.1:een. Yhtiön mukaan 80 prosenttia sammumisista korjaantui iPhone 6s:n kohdalla ja iPhone 6:llakin 70 prosenttia. Ongelma ei ole koskenut uudempia iPhone 7 -malleja.

Voi olla että olet jo asentanut päivityksen puhelimeesi, sillä Applen mukaan noin puolet aktiivista laitteista käyttää tätä versiota. Apple ei kertonut minkä takia puhelimet sammuivat äkisti, mutta vika saattoi liittyä puhelimen virranhallintajärjestelmään, joka laukaisi myös puhelimen hätäsammutuksen. Tästä syystä iPhone 6 tai iPhone 6s saattoi sammua vaikka akussa olisikin vielä virtaa jäljellä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.