Samsung-pomo vakuuttaa: turvallinen ja innovatiivisempi Note 8 on tulossa

Matti Robinson

Samsung-pomo vakuuttaa: turvallinen ja innovatiivisempi Note 8 on tulossa
Samsung on juuri saanut viimeisteltyä viimevuotisen Note7:n katastrofaalisten ongelmien tutkimisen, mutta yhtiössä on suunnattu katseet jo jonkin aikaa sitten pääasiassa tulevaisuuteen. Tietysti yhtiö joutuu vastaamaan kiusallisiin kysymyksiin räjähtävistä puhelimista ainakin seuraavan Note-julkaisun ja sitä seuraavan kuukauden ajan.

Nyt yhtiön pomo D.J. Kohia on haastateltu CNETin toimesta ja Koh vakuuttaa, että tulossa on parempaa. Mobiilipuolen pomon mukaan hän tuo markkinoille seuraavankin Note-laitteen, jota hän kutsuu Note 8:ksi. Kohin mukaan kyse on turvallisemmasta, paremmasta ja innovatiivisemmasta laitteesta.

Turhaan ei ole epäilty, että Samsung saattaisi tappaa koko Note-brändin viimevuotisen takaiskun takia. Yhtiölle tuli paitsi miljardien tappiot laitteiden valmistuskustannuksista ja myyntitappioista, mutta erityisesti Note-brändi kärsi valtaisan iskun. Note-nimi oli uutisissa liki päivittäin olipa syynä takaisinkutsu, räjähtänyt puhelin lentokoneessa tai puhelimien käyttökiellot.



Samsung on kuitenkin tunnistanut, että Note-laitteiden käyttäjissä on ydinjoukko, jotka ovat hyvin brändiuskollisia ja erityisesti sitä juuri huippuominaisuuksilla, suurella näytöllä ja kynäominaisuuksilla varustettuun laitteeseen. Note-älypuhelimet ovat lisäksi yksi Samsungin tärkeimmistä innovaatioista kuluneiden vuosien aikana. Yhtiö toi suuret puhelimet, tai puheletit, kuluttajien tietoisuuteen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.