Tällainen on uusi HTC U Ultra – Galaxystä tuttu muotoilu

Manu Pitkänen

Tällainen on uusi HTC U Ultra – Galaxystä tuttu muotoilu
HTC on käynnistänyt vuoden 2017 esittelemällä kaksi uutta puhelinta: suorituskykyisen ja kookkaan U Ultran sekä vaatimattomampaan makuun soveltuvan U Playn.

U Ultran kohdalla HTC kokeilee galaxymäistä muotoilua, jossa puhelinta ei ole koottu alumiinisen unibody-rungon ympärille, vaan takakuoren valmistusmateriaali on Corning Glass 5 -lasi. Lasin tausta on värjätty useilla värikerroksilla, minkä takia puhelin hohtaa hieman eri värisenä valaistuksesta ja katselukulmasta riippuen. Samaa tekniikkaa käytetään myös Samsungin Galaxy S -puhelimissa. Kaikkein kalleimmasta 128 gigatavun versiosta tuodaan saataville myös erikoismalli, jossa näytön suojalasi on korvattu safiirilla.

Ajoituksesta johtuen HTC U Ultrasta ei löydy Qualcommin uutta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä, vaan käyttäjät joutuvat tyytymään vielä Snapdragon 821 -malliin. Käyttömuistia on tarjolla neljä gigatavua ja tallennustilaa mallista riippuen 64 tai 128 gigatavua (muistikorttipaikka). 5,7-tuumaisen Super LCD 5 -näytön aisaparina U Ultrassa on LG V20:n tyyliin pieni oikopolkunäyttö, johon saa näkymään useimmin käytetyt kontaktit, sovellukset tai ohjelmien lähettämät ilmoitukset.Ultran kamera rakentuu 12 megapikselin UltraPixel-kennosta (1,55 mikronin pikselit) ja f/1,8-tasoisesta optiikasta. Kameran ominaisuusvalikoimaan kuuluu myös optinen kuvanvakain sekä neljä mikrofonia, joiden avulla videoihin voidaan tallentaa ääntä sekä edestä että takaa. Etukamerassa käytetään jopa 16 megapikselin kennoa.

USB-C on ainoa puhelimesta löytyvä portti, joten HTC on luopunut kokonaan esimerkiksi 3,5 millimetrin audioliitännästä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
460 € Proshop
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -22%

Oppo A78 (5G)
201 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

OnePlus 10T – hinta laskenut -20%

OnePlus 10T
399 € Elisa
499 € DNA
559 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -20%

Samsung Galaxy A04s
79 € Gigantti
100 € Power
116 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.