>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple iskee Nokiaa vastaan – Poisti Nokian tuotteet verkkokaupasta

Manu Pitkänen

Apple iskee Nokiaa vastaan – Poisti Nokian tuotteet verkkokaupasta
Applen ja Nokian välinen kissanhännänveto on pääasiassa näyttäytynyt oikeusistuimiin jätettyinä kanteina, mutta se on saanut myös konkreettisempia ulottuvuuksia. Apple on nimittäin poistanut tällä viikolla Withingsin tuotteet verkkokauppansa valikoimista.

Withings on kulutuselektroniikkamerkki, joka keskittyy erilaisten kehon ja terveyden seuraamiseen tarkoitettujen laitteiden kehittämiseen. Ranskalaisyhtiön tuotteisiin kuuluu aktiivisuusrannekkeita, lämpömittareita, vaakoja ja verenpainemittareita. Nokia osti yhtiön keväällä.

Apple on aikaisemminkin käyttänyt myyntiverkostoaan lyömäaseena yritysten välisissä riidoissa. Esimerkiksi vuonna 2014 Apple poisti Bosen tuotteet kaupoistaan kuukaudeksi, koska Bose syytti Beatsiä sen patentoiman vastamelutekniikan luvattomasta käytöstä. Bosen kuulokkeet tosin hävisivät myymälöistä vasta sovinnon teon jälkeen. Yhtiöiden välisiä suhteita hiersi kuitenkin NFL-pelaajien esiintyminen Beatsin kuulokkeet päässä, vaikka Bosella oli sopimus urheilusarjan kanssa.Jää nähtäväksi häviävätkö Withingsin tuotteet Applen kivijalkamyymälöistäkin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.