>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Honor 8 saa Android Nougatin – Julkaisuun vielä pari kuukautta

Manu Pitkänen

Honor 8 saa Android Nougatin – Julkaisuun vielä pari kuukautta
Huawei on vahvistanut aloittavansa Honor 8 -älypuhelimen päivitykset Android Nougatiin ensi vuoden helmikuussa. Kaikki puhelimet eivät välttämättä saa päivitystä juuri tuolloin, vaan operaattorista ja maasta riippuen päivitys voi kilahtaa laitteeseen hieman myöhemmin.

Päivityksen mukana toimitetaan myös uusi EMUI 5.0 -käyttöliittymä, joka löytyy jo esimerkiksi Huawein Mate 9 -puhelimista. Päivityksen asentamisen jälkeen Honor 8:lla voi käyttää erilaisia käyttöprofiileita rinnatusten, joten vaihtaminen työprofiilista arkiprofiiliin onnistuu "lennosta". Huawei on lisännyt ohjelmistoonsa myös koneoppimistekniikkaa, jonka avulla puhelimen resursseja voidaan hallita järkevästi henkilökohtaisten käyttötapojen mukaan.

Huawein mukaan Honor 8:aan on tulossa myös älykäämpi virranhallintajärjestelmä, jonka avulla käyttäjä voi yrittää pidentää akkukestoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.