Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko Applen akkuongelma tiedotettua suurempi?

Matti Vähäkainu

Onko Applen akkuongelma tiedotettua suurempi?
Tietysti tämän vuoden katastrofaalisin akkuongelma kuuluu yksinomaan Samsungille, mutta täytyy muistaa, että ainoastaan Galaxyt eivät ole kärsineet ongelmista. Apple vahvisti alkuvuodesta, että iPhone 6s ja 6s Plus -malleissa on pienoisia ongelmia akkujen kanssa, mutta cupertinolaisjätillä saattaa ollakin isompia ongelmia.

Akkuongelmat eivät ole kuitenkaan poistuneet vuoden mittaan, ja onpa laitteita jopa räjähtänytkin – joskaan ei Note7:ään verrattavia määriä. Nyt Kiinan kuluttajaviranomainen kertoo , että Applen ongelmat akkujen kanssa eivät välttämättä rajoitu ainoastaan yhteen malliin, kuten Apple on todennut, vaan iPhone 6s:n lisäksi myös iPhone 6, iPhone 6 Plus ja iPhone 6s Plus kärsivät samaisesta ongelmasta.Kiinalaisviranomaiset vaativat Applen vahvistavan ongelmat myös muilla laitteilla ja tarjoavansa korjauksen kaikkiin ongelmasta kärsiviin laitteisiin. Lisäksi joidenkin tietojen mukaan akun vaihtaminen ei olisi aina edes poistanut ongelmaa, joka entisestään vaikeuttaa asiaa.

Apple on ollut varsin vaitonainen ongelmasta ja kenties pyrkinyt vähättelemään ongelmaa. Sitä on varmasti myös helpottanut tilanne Note7:n kanssa, joka osoittautui vielä huomattavasti vakavammaksi ongelmaksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.