"Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi"

Matti Robinson

Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi
Samsung otti kovasti takkiin tämän vuoden suuresta epäonnistumisestaan. Lienee selvää, että kyse oli tietysti Note7:n akkuongelmista, jotka maksoivat yhtiölle pitkän pennin. Suorien kustannuksien lisäksi kalliiksi voi tulla myös ongelmat brändin kanssa, jonka yhtiö itsekin on huomannut.

Korealaisyhtiön Yhdysvaltojen osaston pomo Gregory Lee kertoi GSMA:n tapahtumassa Atlantassa, että ensi vuodesta tulee brändin ja luottamuksen uudelleenrakentamisen vuosi. Karut lukemat viime neljänneksen tuloksesta voivat olla pientä, mikäli yhtiö ei saa pidettyä asiakkaitaan tai houkuteltua uutta käyttäjäkuntaa.

Leen mukaan aivan vieläkään Note7:ää ei ole päästy unohtamaan yhtiössä, vaikka se on pitkälti kadonnut median uutisoinnista. Taustalla tehdään edelleen töitä tapauksen tutkimiseen sekä viimeisten puhelinten palautuksen eteen. Hänen mukaansa taakasta on kannettu nyt noin 80 prosenttia.



Ensi vuosi tuo tulleessaan ensi alkuun uuden Galaxy S -sarjan huippumallin, joka tulee kantamaan ison vastuun Samsungin älypuhelintoiminnan jatkosta. Tulevasta Note-puhelimesta tuskin uskalletaan edes puhua hetkeen, vaikka nimellä, tai edes pääosin ominaisuuksilla, tuskin oli mitään tekemistä ongelmien kanssa.

Yhtiöstä kerrottiin myös, että 5G-kokeilut alkavat ensi vuonna, joka tarkoittaa entistä nopeampia ja luotettavempia langattomia yhteyksiä. Leen mukaan se voi erityisesti parantaa IoT-, tekoäly-, AR- ja VR-sovellusten yhteensovittamista.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.