Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovatko Samsungin akkuongelmat paisumassa entisestään? Nyt rikkoutui toimittajan S7

Puhelinvertailu

Ovatko Samsungin akkuongelmat paisumassa entisestään? Nyt rikkoutui toimittajan S7
Galaxy Note7 -puhelin kuopattiin pari päivää sitten kokonaan, kun Samsung ei saanut akkuongelmia kuriin edes uusimalla kaikki markkinoilla olevat laitteet. Yhtiö vaihtaakin kaikki markkinoilla olevat Note7:t joko kokonaan rahaksi tai Galaxy S7:n laitteiksi, jonka kaveriksi saa vielä hieman tuohta. Uusi tapaus voi kuitenkin entisestään vähentää haluja valita edes S7-mallia.

BGR-verkkojulkaisun toimittaja Chris Mills laittoi kuukauden päivän semiaktiivisesti käyttämänsä Galaxy S7 Activen (kuvassa) eilen päivällä (langattomaan) lataukseen. Noin tunnin päästä laite oli paisunut ja ei enää toiminut. Varovaisen ruumiinavauksen jälkeen oli helppo todeta, että kyse oli akkuongelmasta.

Paisunut akku oli jättänyt jälkensä lähellä oleviin komponentteihin, mutta varsinaisesta tulesta ei ollut viitteitä. Myös Samsung kertoi, että kyseessä ei ole Note7:n kanssa sama ongelma, mutta vasta tarkempi tutkiminen paljastaa todellisen syyn.

Kyseessä on todennäköisesti yksittäinen sattumus, joita tapahtuu silloin tällöin puhelimelle kuin puhelimelle. Silti ainakin ajankohta on varsin epäsuosiollinen Samsungille. Toivoa sopii, ettei korealaisyhtiön muista malleista löydy yhtä vaikeita valmistusvikoja.Kuvia paisuneesta puhelimesta ja akusta löytyy BGR:n artikkelista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja