Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple avasi uuden sovelluskaupan Viestit-sovellusta varten

Manu Pitkänen

Apple avasi uuden sovelluskaupan Viestit-sovellusta varten
iOS 10 -päivitys tulee tänään saataville kaikille yhteensopiville laitteille, mutta Apple valmistautuu jo nyt uuden ohjelmiston julkaisuun avaamalla Viestit-sovellukselle tarkoitetun sovelluskaupan.

Itä-Aasiassa pikaviestipalveluiden ympärille luodut sovelluskaupat ovat jo vanha juttu, joten aasialaiset ovat jo tottuneet näkemään viestipalvelut omina itsenäisinä alustoinaan. Länsimaissa ajattelu on hieman uudempi, mutta Viestit-sovelluskaupan avaaminen totuttaa varmasti ihmiset Euroopassa ja Yhdysvalloissa näkemään sovellukset omaan käyttöön räätälöitävinä palveluina.

Sovelluskaupan kautta Viestit-sovellukseen on mahdollista asentaa erilaisia tarrapaketteja, mutta saataville tulee myös muita sovelluksia ja pelejä. Sopivan sovelluksen asentamalla Viestit-sovelluksessa voi pelata keskustelukaverin kanssa esimerkiksi ristinollaa, shakkia, yhdistä-kolme-pelejä, kivi-paperi-sakset-peliä tai vaikka laivanupotusta.

Sovelluskauppaan pääsee käsiksi avaamalla Viestit-sovelluksen, painamalla näppäimistön yläreunassa näkyvää App Store -kuvaketta ja painamalla lopuksi vielä näytön alalaidassa olevaa neljästä ympyrästä koostuvaa kuvaketta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.