Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksinkertainen päivitys: Applelta tulossa kaksi uutta älykellomallia

Manu Pitkänen

Kaksinkertainen päivitys: Applelta tulossa kaksi uutta älykellomallia
Applella on jo vuosien ajan ollut tapana panostaa täysillä joulusesonkiin, joten ei ole suurikaan ihme, että vuosittaiset tuotelanseeraukset on päätetty ajoittaa syksyyn. Tämä yksityiskohta selittää sen, miksi Apple Watch -älykellosta ei ole vielä tullut uutta versiota markkinoille, vaikka edellisen mallin julkaisusta on kulunut jo yli vuosi.

KGI Securitiesin Applea seuraavan analyytikon Ming-Chi Kuon mukaan tänä syksynä Apple Watch -älykelloja olisi tulossa markkinoille kaksi eri versiota. Ensimmäinen näistä olisi käytännössä aivan kuten nykyinenkin kellomalli, mutta sisuskalut on päivitetty vähävirtaisempaan ja uudempaan malliin. Käytännössä järjestelmäpiiri siis olisi vaihdettu TSMC:n 16 nanometrin tuotantotekniikalla valmistettuun malliin.

Apple näyttäisi siis jatkavan Watch-kellojen kohdalla iPhoneista tuttua kaavaa: vanhaa mallia tarjotaan pykälää edullisempana vaihtoehtona uusimmalle kellolle. Syy sisuskalujen päivittämiselle voi olla yksinkertaisesti se, että ensimmäisen sukupolven Apple Watch halutaan pitää valikoimissa mahdollisimman pitkään.Varsinaisesta toisen sukupolven Apple Watchiin on Kuon lähteiden mukaan tulossa GPS-tuki. Nykyinen kello turvautuu paikkatiedossa iPhonen välittämään paikkatietoon, joten uudella Apple Watchilla olisi mahdollista seurata omaa juoksulenkkiä ilman että puhelin pitäisi ottaa mukaan. Akkukestoon GPS:n käyttö tekee tietysti loven, mutta Apple on yrittänyt kompensoida tätä hieman isomman akun avulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.