Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomin vahvisti uuden Redmi Pron julkaisun

Puhelinvertailu

Xiaomin vahvisti uuden Redmi Pron julkaisun
Vielä viime vuoden lopulla maailman viiden eniten myyvän älypuhelinvalmistajan joukkoon mahtunut Xiaomi on julkaisemassa uutta älypuhelinta. Kiinalaisvalmistaja on vahvistanut, että uusi Redmi Pro esitellään heinäkuun 27. päivä.

Aiemmista huhuista poiketen Xiaomin esittelytilaisuudessa ei siis nähdä uutta Redmi Note 4 -laitetta vaan tilan valtaa Redmi Pro. Lisäksi paljastus kertoo, että tulossa on myös jokin pienempi julkistus, jolla viitataan todennäköisesti pienempikokoiseen älypuhelinmalliin.

Tämäkään on tuskin Redmi Note 4, sillä siihen odotetaan vähintään 5,5 tuuman kosketusnäyttöä. Vahvistetun Redmi Pro:n tekniikasta ei ole valitettavasti vielä kovin vakuuttavia tietoja, mutta GSMArenan mukaan kyse voisi olla MediaTekin Helio X25 -piirillä ja neljän gigan RAM-muistilla varustetusta puhelimesta, joka kävi läpi GeekBench-testin viime viikolla.

Kyse on todennäköisesti huippuedullisen Redmi 3:n (kuvassa) isovelimallista, jonka hinta on huippupuhelimia ja jopa keskihintaluokan malleja selkeästi pienempi, mutta tarjoaa tekniikassa ylemmän keskiluokan tarpeet. Nähtäväksi jää, miten se sijoittuu Mi 5 -huippumallia vastaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja