Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tutkimus paljasti suosituimmat viestisovellukset maittain

Matti Vähäkainu

Tutkimus paljasti suosituimmat viestisovellukset maittain
Digitaalisen analyytikan tutkimusyhtiö Similar Web on julkaissut raportin maailman suosituimmista viestisovelluksista. Mukana on tietysti kaikki suosikit niin lännestä kuin idästä, ja on mukana myös muutama outo nimikin – ainakin allekirjoittaneelle.

Jo vuodesta 2014 asti on ollut liki ilmiselvää, että Facebook tulee olemaan ylivoimainen pikaviestimissä. Tuolloin some-jätti osti noin 20 miljardilla WhatsAppin. Nyt statistiikka kertoo, että ykköspaikka on todellakin sementoitu.

WhatsApp oli Similar Webin tutkimuksen mukaan ykkösvaihtoehto peräti 109 maassa eli n. 56 prosentissa 189 tutkitusta maasta. Kakkoseksi tuli Facebook Messenger, joka otti paikan 49 maassa. Näin Facebookin omistamat viestimet voittivat reippaasti yli 80 prosenttia maista.

Suomessa ykkönen oli WhatsApp, länsinaapurissa puolestaan Messenger.

WeChat tosin otti voiton maailman väkirikkaimmassa maassa eli Kiinassa. Viber puolestaan voitti useita itä-Euroopan ja Afrikan maita, Line Japanin, Telegram satunnaisia maita Lähi-idässä, BBM Indonesian, imo Kuuban, Zalo Vietnamin, KakaoTalk Etelä-Korean ja niin edelleen.Kaikkiaan listattuna oli 11 eri viestisovellusta ja tutkimuksessa todettiin, että sovellusten käyttö vaihtelee hurjasti riippuen maasta. Indonesiassa BBM löytyy liki 90 prosentista Android-laitteista, kun Yhdysvalloissa sama lukema on 0,42 prosenttia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja