Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows-puhelimet saavat tuen sormenjälkitunnistukselle

Puhelinvertailu

Windows-puhelimet saavat tuen sormenjälkitunnistukselle
Microsoft on tuomassa puhelimiinsa vihdoin sormenjälkitunnistuksen. Yhtiö luotti Windows 10:n yhteydessä iiristunnistukseen, jota tuotiin markkinoille viime vuoden Lumia-lippulaivoissa, mutta nyt alusta alkaa tukea myös kilpailijoista tuttua tunnistusominaisuutta.

Niin kutsuttu Anniversary Update on saapumassa Windows 10 -laitteisiin tänä kesänä. Mahdollisesti jo ensi kuussa ilmestyvä päivitys tuo tuen sormenjälkitunnistimille, mutta tämä ei tietysti mahdollista tunnistusta ilman lukijaa.

Näinpä voikin odottaa, että yhtiö julkaisee tänä vuonna laitteita, joista tunnistin löytyy. Tähän on varmaan päädytty seuraavassa lippulaivapuhelimessa, olipa kyseessä Lumia tai Surface-laite.

Markkinoiden ensimmäinen sormenjälkitunnistimella varustettu Windows-puhelin tulee tosin olemaan HP:n Elite x3, kertoo The Verge.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja