Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

SwiftKey lisäsi virtuaalinäppäimistöönsä 184 uutta emojia

Puhelinvertailu

SwiftKey kertoo blogissaan tuoreesta Android-päivityksestä.

184 uuden emojin lisäksi SwiftKey uudisti 48 eri emojia. Uusiin emojieihin lukeutuu mm. ylösalaisin oleva hymynaama, rapu ja burrito. Emojien käyttämä Unicode vaatii vähintään Android-version 6.0.1 toimiakseen. Emojien lisäksi SwiftKey kertoi tukevansa nyt virallisesti Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmää.

SwiftKey lukeutuu suosituimpiin virtuaalinäppäimistöihin yli 10 miljoonalla latauksellaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja