Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype-videopuhelut täytti 10 vuotta – Ryhmävideopuhelut tulossa mobiiliin

Manu Pitkänen

Skype-videopuhelut täytti 10 vuotta – Ryhmävideopuhelut tulossa mobiiliin
Microsoft on lisäämässä ryhmävideopuheluominaisuuden Skypen iOS-, Android- ja Windows 10 Mobile -sovelluksiin. Ominaisuus on ollut käytössä tietokoneilla, mutta mobiililaitteille se on tulossa vasta nyt.

Päästäksesi testaamaan ominaisuutta etukäteen, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi Microsoftille kaavakkeen kautta.

Ryhmävideopuheluiden tarkemmasta teknisestä toteutuksesta mobiililaitteilla ei ole vielä tietoa. Tietokoneella videopuheluun voi olla yhteydessä korkeintaan kymmenen kontaktia, mutta on mahdotonta sanoa koskeeko sama rajoite myös mobiilikäyttäjiä. Skypen lehdistökuvan perusteella ainakin neljä henkilöä voi ottaa osaa ryhmävideopuheluun.

Ominaisuuslanseeraus on osa Skype-videopuheluiden 10-vuotisjuhlaa. Kymmenen vuotta sitten lanseeratun ominaisuus löysi nopeasti käyttäjäkuntansa ja "skypettämisestä" on tullut lähes synonyymi videopuheluille (samaan tapaan kuin googlaamisesta on tullut tiedonhaun ilmaisu). Skypelle on kertynyt mobiilisovelluskauppojen tilastoinnin mukaan 750 miljoonaa latauskertaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja