Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi mahdutti suosikkimalliin huiman akun

Puhelinvertailu

Xiaomi mahdutti suosikkimalliin huiman akun
Kiinalaisvalmistaja Xiaomi on kiusoitellut tulevaa Redmi-mallia kiinalaissivusto Weibossa. Suositun Redmi-malliston uudesta mallista paljastettiin paikallisessa sosiaalisessa mediassa yksi erittäin mielenkiintoinen tekninen tieto: huiman suuri akku.

Viisituumaisen Redmi 3 -mallin akkua voidaan kuvailla helposti erikoiseksi. Akun kapasiteetti on peräti 4100 milliampeerituntia, joka on liki tuplat moneen viisituumaiseen malliin verrattuna.

Suuremmasta Galaxy S6:sta löytyy 2550 milliampeeritunnin akku ja merkittävästi suuremmasta Droid Turbo 2:sta, joka on suunniteltu akkukestoa varten, löytyy 3760 milliampeeritunnin akku. Edeltäjä Redmi 2:ssa oli vain 2100 milliampeeritunnin akku.

Kokoonsa suhteutettuna Redmi 3 on siis todennäköisesti markkinoiden suurimmalla akulla (ja parhaimmalla akkukestolla?) varustettu älypuhelin. Paksuus ei ole huikeasta akusta huolimatta ongelma. Vaikka puhelin ei ole ohuimmasta päästä, niin 8,5 millimetriä on suhteellisen ohut älypuhelin.


Redmi 3 on muuten varustettu varsin hyvillä spekseillä alemman keskihintaluokan malliksi. Spekseihin kuuluu mm. Snapdragon 616 -järjestlemäpiiri, HD-kosketusnäyttö sekä 13 ja 5 megapikselin kamerat.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja