>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ikoninen puhelinbrändi häviää

Manu Pitkänen

Ikoninen puhelinbrändi häviää
Siemens, Ericsson, Nokia ja Motorola olivat vielä 15 vuotta sitten isoja matkapuhelinbrändejä. Näistä kaksi on jo hävinnyt, kolmatta näkyy enää peruspuhelimissa ja Motorolakin on häviämässä tuotteista tänä vuonna.

Motorolan matkapuhelinliiketoiminnot Googlelta vuonna 2014 ostanut Lenovo on päättänyt hylätä Motorola-brändin ja siirtyy brändäyksessä käyttämään Moto by Lenovo -ilmaisua. Moto-brändiä käytetään kuitenkin vain kaikkein kehittyneimmissä malleissa, edullisemmissa puhelimissa hyödynnetään Lenovon itse luomaa Vibe-nimeä.

Motorola-nimi ei häviä kuitenkaan kokonaan, sillä Lenovon matkapuhelinyksikön nimi säilyy nykyisellään. Kyseinen yksikkö vain ei enää myy Motorola-nimisiä puhelimia. Ikoninen lepakon siipi -logo säilyy puhelimissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.