HIGH.FI saapui vihdoin myös iPhonelle - myös Windows Phone-sovellus päivittyi

Petteri Pyyny

HIGH.FI saapui vihdoin myös iPhonelle - myös Windows Phone-sovellus päivittyi
Viime vuonna avattu uutispalvelumme HIGH.FI on onnistunut keräämää suhteellisen lyhyessä ajassa varsin vankan kannattajajoukon, etenkin mobiilisovellusten puolella. Julkaisimme viime vuoden kesällä Windows Phone -sovelluksemme ja heti viime vuoden syksyllä Android-sovelluksemme. Sovelluksia on ladattu tähän mennessä yli 30 000 eri laitteeseen ja suosio tuntuu jatkuvan hyvänä edelleen.

Eniten esitetty toive onkin ollut sovelluksen tuominen myös iOS:lle eli iPhonelle ja iPadille. Nyt pyyntöihin on vihdoin vastattu, ulkopuolisen kehittäjän toimesta. Kotimaista tekoa oleva Highkara täyttää näppärästi aukon HIGH.FI'n alustatuen suhteen ja kehittyy kovaa vauhtia ominaisuuksiensakin osalta.



Highkara uutislukija

Highkaraan on tuloillaan mm. tumma teema sekä mahdollisuus uutislähteiden suodatukseen. Kehittäjä, Marko Wallin, ottaa mielellään ideoita vastaan sovelluksen jatkokehityksen suhteen. Luonnollisesti myös arvostelut iTunesissa ovat toivottavia. Sovellus on ladattavissa täältä:

Highkara uutislukija iPhonelle


Uutispalvelumme HIGH.FI on ollut lähes alusta lähtien sikäli erikoinen tapaus, että palvelumme on tarjonnut avointa API-ohjelmointirajapintaa kenen tahansa hyödynnettäväksi omissa sovelluksissaan. Ajatuksena on ollut se, että omat resurssimme eivät mitenkään riitä tukemaan kaikkia erilaisia käyttöjärjestelmiä – ja emme myöskään usko, että meidän tapamme toteuttaa asioita on ainoa oikea, vaan että monilla koodaajilla olisi annettavaa myös käyttöliittymän ja ideoiden suhteen palveluumme.

Rajapinnan päälle onkin rakennettu mitä villimpiä virityksiä, tunnetuimpana meidän omat sovelluksemme sekä Marko Wallinin tekemä Haikala SailfishOS:lle sekä nyt hänen julkaisemansa Highkara iPhonelle. Myös useita web-projekteja, bottiprojekteja ja mm. Ubuntu Phone -projekti ovat kehitteillä APImme päälle.

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle päivittyi

Samalla myös omaa tuotantoamme oleva sovellus, HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle päivittyi uuteen versioon, v1.072:een. Uusi versio korjaa Windows Phone 8.1 -yhteensopivuusongelmia sekä parantaa sovelluksen vakautta. Uusi versio on ladattavissa täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle



Kuten aina, palaute on erittäin tervetullutta. Bugit pyrimme korjaamaan samantien, kun niistä meille palautelomakkeemme kautta kerrotaan.

P.S. Nyt palvelussamme kummittelee pieni ongelma hollanninkielisten uutisten suhteen (joita näkyy aika ajoin suomenkielisessä palvelussamme), jonka pyrimme korjaamaan lähipäivien aikana.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.