Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Whatsapp estää linkit kilpailijan sivuille

Valtteri Ahonen

Whatsapp estää linkit kilpailijan sivuille
Satojen miljoonien ihmisten käytössä oleva Whatsapp-pikaviestisovellus ei ilmeisesti tahdo päästää käyttäjiään tutustumaan vaihtoehtoihin. The Verge kirjoitti käyttäjien huomanneen tänään, että sovellus blokkaa kilpailija Telegramin sivuille johtavat linkit.

Normaalisti Whatsapp muuttaa viestissä olevat osoitteet klikattaviksi linkeiksi. Telegramin osoitteille näin ei Puhelinvertailun kokeilunkaan mukaan tapahdu. Osoitteen sisältävät viestit näkyvät muutoin normaalisti.

"Ominaisuus" on peräisin uudesta, hiljattain jakoon lähteneestä päivityksestä, joka tuskin on vielä ehtinyt kaikille laitteille. Joillain Telegramin linkit saattavat siis vielä toimia. Hauskana yksityiskohtana on, että blokkaus estää linkityksen myös telegram.com-osoitteeseen, joka ei kuulu pikaviestisovellukselle, vaan massachusettsilaiselle sanomalehdelle.

Whatsappin omistaa nykyisin Facebook, joka on ennenkin harrastanut erilaisten osoitteiden blokkaamista. Facebook on esimerkiksi estänyt Pirate Bay -torrent-linkkien jakamisen palvelussaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja