Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensikokeilussa Huawei Mate S: Hintava, mutta tyylikäs älypuhelin

1
Sami Koivunen

Ensikokeilussa Huawei Mate S: Hintava, mutta tyylikäs älypuhelin
Huawei esitteli kesällä Berliinin IFA-messujen yhteydessä uuden ylemmän luokan älypuhelimen linjastoonsa Mate S -älypuhelimen muodossa. Puhelin on hiljattain saapunut myyntiin myös Suomessa.

Huawein julkaistua aiemmin tällä viikolla uuden Mate 8 -huippumallin, sijoittuu Mate S Huawei-mallistossa Mate 8:n alapuolelle, mutta esimerkiksi P8:n ja Honor 7:n yläpuolelle. Hinnaltaan Mate S on hyvin vertailtavissa pari kuukautta sitten esiteltyyn Huawei Nexus 6P -älypuhelimeen.
Mate S muistuttaa ulkoiselta designiltaan melko läheisesti uusinta Honoria. Mate S antaa kuitenkin paremman laatuvaikutelman sirommalla ulkonäöllään, jonka lisäksi se on myös aavistuksen isompi 5,5 tuuman näytöllään.

Teknisesti puhelimesta löytyy Honor 7:n ja P8 Maxin tapaan Huawein oma Kirin 935 -järjestelmäpiiri. Lisäksi puhelin tarjoaa mm. hyvän 13 megapikselin kameran, melko vaatimattoman videokuvauksen, Android 5.1.1 -käyttöjärjestelmän, keskiluokan akunkeston ja erinomaisesti toimivan sormenjälkilukijan. Lisägimmickinä Mate S:n 128 gigatavun versiosta löytyy nk. Force Touch, joka mahdollistaa puhelimen käytön painovaakana.Mate S:n suurimpia kysymysmerkkejä on sen suhteellisen kova suositushinta. Ensituntumien perusteella puhelimen suurimmilta valteilta vaikuttaisivatkin laadukas 1080p:n näyttö ja siro ulkoinen olemus.

Kokonainen Mate S -älypuhelinarvostelu ilmestyy Puhelinvertailuun lähiaikoina.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
AndroidWindows (vahvistamaton)

1

"Lisägimmick" ei taida olla oikein kunnon suomea. Jos pitäisimme kuitenkin termit aina suomenkielisinä silloin kuin vastaavat termit löytyy myös äidinkielestämme.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja