Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelle mätkäistiin maksettavaksi 234 miljoonan dollarin korvaukset

Manu Pitkänen

Applelle mätkäistiin maksettavaksi 234 miljoonan dollarin korvaukset
Apple on määrätty maksamaan yhteensä 234 miljoonan dollarin korvaukset Wisconsin Alumni Research Foundationille (WARF) patenttiloukkauksen takia. WARF vaati alun perin 862 miljoonan dollarin korvausta, mutta pudotti sittemmin vaatimuksensa 400 miljoonaan dollariin.

Patenttiloukkauksen ytimessä olivat Applen A7-, A8- ja A8X-piirit, joiden sisältämä haarautumisennakointijärjestelmän sanottiin loukkaavan WARF:n hallinnoimaa patenttia. Samainen patentti toimi pontimena myös WARFin ja Intelin väliselle haasteelle, mutta kyseinen tapaus soviteltiin oikeussalien ulkopuolella. Erillisessä oikeusjutussa WARF hakee korvauksia myös uudemmasta A9-piiristä (sekä iPad Pron A9X-piiristä).

Apple aikoo valittaa tuomiosta eteenpäin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.