Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen osuudet kasvoivat jo ennen uuden iPhonen julkaisua

Puhelinvertailu

Applen osuudet kasvoivat jo ennen uuden iPhonen julkaisua
Applen ennätyksellinen nousu maailman tuottavimmaksi yhtiöksi on tapahtunut pääasiassa yhden tuotteen avulla. Uusinkin iPhone kirjoitti myyntiennätykset uusiksi, joten viimeisimmät comScoren statistiikat Yhdysvalloista iOS:n ja iPhonen osuuksien noususta eivät tule yllätyksinä.

Yllättävämpää on, että statistiikka on kerätty kolmen kuukauden ajalta päättyen elokuuhun – eli ennen uutta iPhonea. Tämä on tunnetusti hiljaisinta aikaa iPhonelle. Silti iOS:n osuus on kasvanut edellisneljänneksestä 0,6 prosenttiyksikköä ja Androidin tippunut 0,4 prosenttia.

Apple on valmistajista ylivoimainen 44,1 prosentin osuudella ja toisena oleva Samsung oli 1,3 prosenttiyksikön laskussa. Eroa on nyt 16,7 prosenttiyksikköä. Apple ei kuitenkaan ollut ajanjakson kovin nousija, vaan LG otti kiinni Samsungia. LG:n osuus kasvoi 0,9 prosenttiyksikköä, mutta eroa Samsungiin on yhtä paljon kuin Samsungilla Appleen.Tilastoissa listattiin myös suosituimmat sovellukset, joista ei löytynyt juuri yllätyksiä. Listan kärkeä pitivät Facebookin ja Googlen sovellukset.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja