Applelta tulossa todellinen superjulkistus

Manu Pitkänen

Applelta tulossa todellinen superjulkistus
Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden syyskuun toisella viikolla, kertoo BuzzFeedin John Paczkowskille puhuneet sisäpiirilähteet. Todennäköisimmin tilaisuus pidetään 9. syyskuuta – samana päivänä, jolloin iPhone 6 esiteltiin vuosi sitten.

Syyskuun tilaisuudessa on tarkoitus esitellä uudet "iPhone 6s -puhelimet", joiden massatuotanto on jo alkamaisillaan. Wall Street Journalin mukaan Apple valmistautuu historiallisen suureen kysyntään ja se on tilannut sopimusvalmistajiltaan täksi vuodeksi jopa 85–90 miljoonaa laitetta. Vaikka iPhone 6:n myynti on ollutkin viimeisen vuoden aikana varsin mahtavalla tasolla, uskoo Apple vetovoiman jatkuvan vielä seuraavankin generaation ajan.

iPhone 6s:n odotetaan olevan ulkoisesti edellisen sukupolven kaltainen laitos, mutta teknisesti se on saanut uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi Apple Watchista tuttu paineherkkä ForceTouch-kosketusnäyttö on tulossa iPhoneihin. Lisäksi puhelimen järjestelmäpiiri sekä modeemi päivittyvät uusiin versioihin.Samaisessa tilaisuudessa tullaan nykytiedon mukaan myös uusittu Apple TV, jonka esittelyä odotettiin jo kesän WWDC:ssä. Lisäksi Apple harkitsee iPadien julkistusta samaan aikaan iPhonien kanssa – yleensä iPadeille on varattu oma tilaisuutensa lokakuussa. Antinsa perusteella syyskuun tilaisuutta voitanee luonnehtia Applen tämän vuoden "supertapahtumaksi".


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -30%

Realme 11 (5G)
249 € Bigbox
388 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 353 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -28%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 206 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.