Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Microsoftin ääniassistentti Cortana Androidilla

PuhelinvertailuReuters kertoi jo maaliskuussa, että Microsoftin virtuaaliavustaja Cortana saapuu Androidille ja iOS:lle. Microsoft vahvistikin asian pari kuukautta myöhemmin, mutta toistaiseksi odottelemme edelleen virallista julkaisua.

Nyt tarjolla on kuitenkin videoesittely Android-beetaversiosta, joka on vuotanut verkkoon. LG G4:llä esitelty Cortana ei toimi GeekOnGadgetsin eli MyNokiaBlogistakin tutun Ali Al-Qudsin mukaan aivan yhtä nopeasti ja tehokkaasti kuin Windows-luureilla. Samalla se ei myöskään tarjoa ohjelman avaamista äänikomennolla, kuten Google Now. Kyseessä on kuitenkin epävirallinen versio, joten viralliseen versioon on odotettavissa parannuksia.

Mikäli haluat kokeilla (omalla vastuulla) epävirallista versiota, niin sen voi ladata osoitteesta https://drive.google.com/file/d/0B1Jjibq2wQzCOVY4ZzZOWWJiZ2M/view.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.