>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kutsu vihjaa Motorolan kolmesta uudesta älypuhelinmallista?

Matti Vähäkainu

Kutsu vihjaa Motorolan kolmesta uudesta älypuhelinmallista?
Motorola järjestää heinäkuun 28. päivä lehdistötilaisuuden, josta odotetaan uusia Moto-älypuhelimalleja. Motorola on lähettänyt kutsuja OnePlus 2:n ja Microsoftin Windows 10:n julkaisujen väliin sijoittuvaan tapahtumaan. Kutsusta on myös bongattu vihjeitä tulevista laitteista.

Kutsu on allekirjoitettu XOX:ää mukaillen XGX, Moto. AndroidCentral uumoilee, että tässä saattaa olla vihje kolmesta tulevasta laitteesta ja niiden mallinimistä. Kenties kyseessä on siis kaksi Moto X -mallia ja yksi Moto G -malli.

Aiemmin valmistajalla on ollut ainoastaan yksi X- ja yksi G-malli, mutta ei olisi täysin hullua, jos Motorola muuttaisi lippulaivamallin kaksikoksi. Ovathan esimerkiksi iPhone 6 sekä Galaxy S6 kahtena versiona. Mahdollisesti kyseessä on siis viime vuotisen X:n kaltainen malli sekä suurempi X+ – tai mikä ikinä sen nimi olisikaan.

Myös uutta älykelloa odotetaan nykyisin kiinalaisyhtiö Lenovon omistamalta Motorolalta. Jäämme odottamaan kuun viimeistä viikkoa jännityksellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.