Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi yrityskauppa älypuhelimissa? Asus pohtinut HTC:n ostoa

Manu Pitkänen

Uusi yrityskauppa älypuhelimissa? Asus pohtinut HTC:n ostoa
Taiwanilainen tietokonevalmistaja Asus kertoi yhtiökokouksessaan käyneensä keskusteluja älypuhelinyhtiö HTC:n ostamisesta. Asiasta uutisoi Reuters.

Asuksen talousjohtaja David Changin mukaan yhtiön hallituksen puheenjohtaja on käynyt keskusteluja aiheesta, mutta yritysoston toteutumista ei pidetä ainakaan tällä hetkellä kovin todennäköisenä, sillä Asuksen oma älypuhelinmyynti jatkaa edelleen kasvuaan. Lisävauhdille ei ole varsinaista tarvetta.

HTC antoi vähän aika sitten tulosvaroituksen, jossa se laski aikaisempia odotuksiaan kevään myynnistä. HTC:llä on ollut erityisiä ongelmia Kiinassa sekä uusien high-end-älypuhelimien myynnissä.

Android-valmistajille alkoi kertyä erityisiä vaikeuksia viime vuonna. Samsungin puhelinkauppa on tunnetusti käynyt vajaateholla Galaxy S5:n jälkeen ja Sonyllakin on mietitty kannattaako Android-puhelimia enää kehittää. Taustalla on halpojen kiinalaismerkkien ryntäys markkinoille sekä Applen vahvistunut ote kaikkein kalliimmissa älypuhelimissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja