Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mozillla luopui 25 dollarin älypuhelimesta, keskittyy laatuun

Matti Vähäkainu

Mozillla luopui 25 dollarin älypuhelimesta, keskittyy laatuun
Erityisesti Firefox-selaimestaan tuttu Mozilla on kehittänyt muutamia vuosia erityisesti edullisia Android-puhelimia vastaan taistelevaa Firefox OS -käyttöjärjestelmää. Yhtiö lupaili viime vuonna huippuhalpojen puhelinten tulvaa, mutta nyt puhaltavat uudet tuulet.

Strategia ei ole toiminut syystä tai toisesta ja nyt Mozilla haluaa panostaa laatuun eikä hintaan, kertoo CNET. 25 dollarin puhelinten menekki ei ole ollut halutunlaista, kertoi yhtiön toimitusjohtaja Chris Beard.

Taisteluun lähdetään uusilla ominaisuuksilla ja alustaan lisätään tuki myös Android-sovelluksille. 25 dollarin hintaisten älypuhelinten tekeminen ei ole enää prioriteetti, mutta iPhonen kanssa kilpailevia laitteita ei kannata välttämättä odottaa.

Mozilla esitteli Firefox OS:n 2013, jolloin yhtiö vakuutti, että se tuo älypuhelinkokemuksen ihmisille, joilla sellaiseen ei ole varaa. Laitteiden myyntiä onkin ohjattu kehittyville markkinoille mm. Afrikkaan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja