Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Drive sai Android-päivityksessä odotetun ominaisuuden

Puhelinvertailu

Google Drive -sovellus on päivittynyt Android-alustalla ja tuo odotetun pienen uudistuksen. Nyt Android-sovellukseen tuotiin "vedä ja pudota"-ominaisuus (drag and drop).

Ominaisuus toimii kuten esimerkiksi iOS:n kotinäkymän muokkaaminen eli pitkällä painalluksella avataan muokkausnäkymä, jonka jälkeen kohteet valitaan siirrettäväksi.

Sovelluksen alaosaan muodostuu valintarypäs, johon voi valita useamman kohteen. Kohteet voidaan tämän jälkeen siirtää vetämällä haluttuun kansioon. Siirtämisen lisäksi kohteet voidaan mm. varustaa tähdellä tai poistaa, ja yksitäisille kohteille toimintoja on useita muitakin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.