Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung-pomo jätti tehtävänsä ennen Galaxy S6:n lanseerausta

Manu Pitkänen

Samsung-pomo jätti tehtävänsä ennen Galaxy S6:n lanseerausta
AIkaisemmin Samsungin Euroopan toimintojen johtaja ja hiljattain mobiiliyksikön strategisen markkinoinnin johtajaksi valittu Kim Seok-pil on luopunut tehtävistään toistaiseksi. Vetäytyminen tuli Samsungin näkökulmasta huonoon aikaan, sillä markkinoinnin kannalta vuoden tärkein tapahtuma, Galaxy S6:n julkistustilaisuus, on alle kuukauden päässä.

Irtisanoutumisen syyn Wall Street Journal kertoo olevan Kimin terveydessä. Hän saattaa palata yhtiön palvelukseen myöhemmin. Kimin tehtävistä vastaa nyt Venäjän toimintoja johtava Lee Sang-chul.

Kim nousi markkinointijohtajaksi viime joulukuussa, jolloin Samsung kierrätti johtajistoaan konsernin sisällä. Häntä ennen Samsungin puhelinlanseerauksissa lavalle nousi D.J. Lee.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja