Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi Lumioille merkittävän Skype-päivityksen

Matti Vähäkainu

Microsoft julkaisi Lumioille merkittävän Skype-päivityksen
Microsoft on tänään julkaissut päivityksen Skype-sovelluksestaan Windows Phone -puhelimille. Lumiat ja muut Windows Phone -puhelimet saavat 16 megatavun päivityksessä muutamia tärkeitä uudistuksia.

Uusi versio nopeuttaa merkittävästi sovelluksen palautumista taustalta myös vanhemmilla suorittimilla, joka on ollut aiemmin varsin hidasta. Tuki löytyy nyt myös korkeamman resoluution näytöille sekä paremmalle kirjautumisintegraatiolle, joka mahdollistaa sekä Microsoft-tunnuksella että vanhalla Skype-tunnuksella kirjautumisen. Uutena ominaisuutena sovellukseen on lisätty myös piirtotyökalu.

Uusi versio löytyy tietysti sovelluskaupasta ja sen ominaisuuksia voi tarkastella täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja