Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skypeen parempaa äänenlaatua ja taustamelun vaimennusta

Matti Vähäkainu

Skypeen parempaa äänenlaatua ja taustamelun vaimennusta
Yksi maailman suosituimpia pikaviestimistä ja maailman johtava videopuhelusovellus Skype on kertonut uudistuksista blogissaan. Skype tarjoaa päivitysten myötä parempaa äänenlaatua ja taustamelun vaimennusta.

Äänenlaatua parannetaan esimerkiksi Lumia-puhelinten avulla työstetystä advanced audio processing -teknologiasta – molemmat kun omistaa Microsoft. Skype on optimoinut äänenlaatua laitekohtaisesti. Osassa Lumia-puhelimista on esimerkiksi useampi mikrofoni, joiden avulla äänenlaatu saadaan kohdilleen vaativimmissakin olosuhteissa. Skype osaa myös vahvistaa ja hiljentää äänilähteitä ja taustamelua riippuen kumpaa puhelimen kameraa käytetään kuvaukseen.

Skypen Karlheinz Wurm kertoo myös, että huomioon on otettu iOS 8:n julkaisu, jolle pyritään julkaisemaan päivitys mahdollisimman nopeasti. Skype tähtääkin alati kehittyvään ja päivittyvään sovellukseen, joka ei ole sidottu pitkään päivityssykliin. Wurm huomaa käyttää pomonsa, toimitusjohtaja Satya Nadellan sanoja kuvaillessaan maailman kulkevan nyt mobiili ja pilvipalvelut edellä.Vielä toistaiseksi päivitys ei ole (ainakaan Suomessa) saapunut Lumia-puhelimiin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja