Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype saa tuen kuvien jakamiselle – saapui jo Windows Phonelle

7
Manu Pitkänen

Skype saa tuen kuvien jakamiselle – saapui jo Windows Phonelle
Nykyaikaisen pikaviestimen tunnusmerkki on mahdollisuus jakaa ystäväpiirin kanssa tabletilla tai puhelimella räpsittyjä kuvia. Skype on tähän asti keskittynyt videokeskusteluihin, puheeseen ja tekstiin, mutta uuden Windows Phone 8:lle julkaistun päivityksen myötä kuvajako on tulossa myös Microsoftin viestimeen.

Windows Phonelle julkaistun Skype 2.21:n avulla voi jakaa valokuvia Windows Phone 8- sekä iPhone-puhelimien kesken. Android-käyttäjille ja muille alustoille kuvia voi lähettää, mutta toistaiseksi heidän päähän ilmestyy vain linkki kuviin. Microsoftin mukaan vastaavaa päivitystä työstetään parhaillaan kaikille muillekin Skypen tukemille alustoille.

Kuvajaon lisäksi Skypen käyttäjät voivat selata keskusteluhistoriaa aiempaa pidemmälle sekä tehostaa omaa kirjoitusta lihavoinnilla (asterisk: *lihavointi* ja kursivoinnilla (alaviiva: _kursivointi_). Päivitys parantaa Skypen suorituskykyä sekä lisää mahdollisuuden lisätä kontaktin suosikkeihin suoraan chat-näkymästä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Hauska, että kerrankin uusi hyödyllinen ominaisuus tulee enson Windows Phonelle, mutta toisaalta ovathan molemmat Microsoftin tuotteita.

Nyt odotankin mielenkiinnolla, saapuuko virallinen YouTube -sovellus milloin WP:lle, kun Microsoft on nyt itse suoraan vastuussa puhelimiensa myynnistä Nokian sijaan. Tämä varmasti kannustaa panostamaan Windows Phoneen aikaista enemmän.

Vastaa
Taeco
Taeco

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mrmistermrmister:

Nyt odotankin mielenkiinnolla, saapuuko virallinen YouTube -sovellus milloin WP:lle


Mihin kukaan haluaisi virallista YT sovellusta?

Kolmannen osapuolen sovelluksien hyviä puolia:
-pystyy katsomaan mitä tahansa videoita (myös maa- ja päätelaiterajoitettuja)
-ei tarvitse katsoa mainoksia
-pystyy tallentamaan videoita offlinessa katsottavaksi
-parempi ja tyylikkäämpi käyttöliittymä

MyTube betalla kun olen näyttänyt kavereille videoita (iOS ja Android käyttäjiä), ovat kyselleet, mikä sovellus on. Kovin olivat pettyneitä, kun kuulivat sen löytyvän vain WP:lle.

Vastaa
Taeco
Taeco

3

Symbianista Windows Phoneen siirtyneenä Skype oli ehkä suurin pettymys alustalla. Symbianin Skypellä pystyi muun muassa lähettämään ja vastaanottamaan mitä tahansa tiedostoja juuri samalla lailla, kuin pöytä-skypelläkin. Siitä ei puuttunut mitään ominaisuuksia ja se toimi silti nopeammin ja vakaammin, kuin WP:n Skype. Ja huom, nopeampi ja vakaampi, vaikka vertailtavana oli 2 ytiminen 1,5Ghz gigatavulla ramia ja yksiytiminen 800Mhz 256Mt:llä ramia.

Vastaa
Jukopliut
Jukopliut

4

Tämä on juuri nykykäyttisten ja sovellusten ongelma. Symbianilla sovelluksissa oli lähtökohtaisesti ominaisuudet paremmat kuin nykyisillä sovelluksilla jotka ovat usein rajoittuneita. Toki nykyään käytettävyys on huomattavasti parempaa ja sulavempaa mutta ominaisuuksia jää kaipaamaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

...Symbianin Skypellä pystyi muun muassa lähettämään ja vastaanottamaan mitä tahansa tiedostoja ...


Eikö uutinen pidäkkään paikkansa, vai onko tuo ollut välillä pois käytöstä ?

Vastaa
Taeco
Taeco

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

...Symbianin Skypellä pystyi muun muassa lähettämään ja vastaanottamaan mitä tahansa tiedostoja ...


Eikö uutinen pidäkkään paikkansa, vai onko tuo ollut välillä pois käytöstä ?

Onko mikä ollut pois käytöstä? Symbianin Skypellä on pystynyt lähettämään ja vastaanottamaan mitä tahansa tiedostoja niin kauan kuin muistan ja pystyy tietääkseni edelleen - juuri niin kuin pöytäkoneellakin.

Vastaa
pasi123
pasi123

7

Saisi Androidille tulla toimiva Skype. Nykyinen versio lagii ja kaatuilee kokoajan, siksi käytän 3.2 versiota (vuodelta 2013).

Lagin ei pitäisi johtua puhelimesta, kokeiltu esim Galaxy S3, Galaxy Nexus ja HTC Desire Z puhelimissa.

Itse käytin aikoinaan Symbian versiota, se toimi vakaasti ja nopeasti. Puhelin oli Nokia N97, 434MHz prossu ja 128mb ram.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja