Apple palkkasi sveitsiläisen luksuskellovalmistajan myyntijohtajan

1
Manu Pitkänen

Apple palkkasi sveitsiläisen luksuskellovalmistajan myyntijohtajan
Apple on palkannut sveitsiläisen kellovalmistaja TAG Heuerin myyntijohtajan riveihinsä. Asiasta kertoi LVMH Moët Hennessy Louis Vuittonin kellodivisioonan (jonka alle TAG Heuer kuuluu) johtaja Jean-Claude Biver CNBC:n haastattelussa.

Biver sanoo haastattelussa suorasanaisesti, että Apple palkkasi yhden hänen johtajistaan iWatchin julkaisun takia. Aiemmin keväällä sveitsiläisen kelloteollisuuden kirkkaimpiin nimiin kuuluvat Biver ja Swatchin toimitusjohtaja Nick Hayek kertoivat teknologiayhtiöiden yrittäneen palkata heidän työntekijöitä. Biverin mukaan hän on henkilökohtaisesti nähnyt Applen lähettämät rekrytointisähköpostit, mutta vielä tuolloin kukaan hänen alaisistaan ei ollut tarttunut tarjouksiin.



Apple on hankkinut viimeisen vuoden aikana runsaasti uusia taitoja riveihinsä. Monia lääketieteellisten laitteiden ja biometriikan parissa työskennelleitä on siirtynyt Cupertinoon. Lisäksi Apple palkkasi muotitalo Yves Saint Laurent'n toimitusjohtaja Paul Deneven viime kesänä erikoishanketta varten. Samoihin aikoihin Applen teknologiajohtaja Bob Mansfield siirtyi myös erikoishankkeiden pariin. Niken Innovation Kitchern -laboratorion johtajana työskennelleen Ben Shafferin Apple palkkasi viime syksynä.

Muoti- ja luksustuoteosaamista Apple sai lisää tänä keväänä kun Burberryn entinen toimitusjohtaja Angela Ahrendts aloitti työt IT-jätin myymäläjohtajana.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Bodomed
Bodomed

1

Pitäisköhän tässä alkaa opiskelemaan muotialaa ensi vuonna? Vielä kun ne palkkais marimekolta jonkun mukavalta paikalta. Siinä ois jo sitten naulattu iWearin tulevaisuus suomessa positiivisella mielellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.