Motorolan uusi Moto G 4G saapui Eurooppaan, pian myös Suomeen?

1
Matti Robinson

Motorolan uusi Moto G 4G saapui Eurooppaan, pian myös Suomeen?
Motorola esitteli viime kuussa LTE-yhteyksillä varustetun version suositusta Moto G -puhelimestaan. Alle muutaman sadan euron puhelinta on kiitelty hintaan nähden loistavista ominaisuuksista, mutta sen piikkinä lihassa on ollut LTE-yhteyksien puuttuminen.

Moto G 4G pääsi kauppoihin Yhdysvalloissa jo vime viikolla ja nyt rantautuminen Atlantin tälle puolen tapahtuu Isossa-Britanniassa, kertoo Engadget. Phones4U on listannut laitteen lukitsemattomana 160 punnan hintaan, joka on melko tarkalleen 200 euroa. Phones4U kertoo myös, että sillä on yksinoikeus uuteen, valkoiseen malliin.

Rantautumista manner-Eurooppaan odotetaan vielä, mutta se tapahtunee ensi kuukauden aikana – toivottavasti myös mahdollisimman pian Suomeen. Moto G on yksi kovimmista kilpailijoista Lumian ohella parin sadan euron hintaluokassa jopa Suomessa, jossa Nokian perintö on tietysti vahva.



Moto G 4G on 3G-malliin nähden identtinen, lukuunottamatta LTE-yhteyksiä sekä microSD-muistikorttipaikkaa, joka tarjoaa maksimissaan 32 gigatavua lisätilaa. Suomessa Verkkokauppa.com listaa puhelimen hintaan 229 euroa, mutta varastoihin saapumisesta ei ole mainintaa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (1)

himpo
himpo

1

Oma Nokia N8 on alkanut hyytyä ja etsin uutta Android rintamalta.

Nexus 5 olisi paras mutta tarvitsisin 32GB version ja Google pyytää siitä kaupassaan 400€, joten etsiessäni puolet halvempaa löysin Moto G:n, mutta kun tarkastin josko verkkokauppa.com myisi halvemmalla niin siellä oli listattuna tulossa Moto G 4G hintaan 229,90€, jään siis odottamaan koska se muistikorttipaikka pelastaa paljon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.