>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G3 tulossa QHD-näytöllä, mutta ei Snapdragon-piirillä?

Matti Vähäkainu

LG G3 tulossa QHD-näytöllä, mutta ei Snapdragon-piirillä?
LG G3 on tämän hetken kenties huhutuin puhelin. Galaxyt ja Xperiat on julkaistu ja uudesta HTC Onesta tiedetään jo liikaa, joten on aika G3-huhujen. Uusimmat tiedot vahvistavat jälleen kerran QHD-näytön, joka olisi erittäin mukava nähdä vihdoin puhelimelta, joka saapuu isommin myös Eurooppaan.

Mielenkiintoisempi asia vuotaneen benchmark-sovelluksen kuvakaappauksessa on kuitenkin järjestelmäpiirin valmistaja. Listassa piiriksi mainitaan MT6595, joka viittaa MediaTekin uusimpaan huippupiiriin.

MT6595 on kahdeksanytimisellä suorittimella ja PowerVR Series6 -grafiikkapiirillä varustettu ja huippulaitteisiin tarkoitettu järjestelmäpiiri. Suorittimen osuus koostuu neljästä ARM A7- ja neljästä ARM A17 -ytimestä. Se kilpailee suoraan Snapdragonin 801 -järjestelmäpiiriä sekä jopa tulevaa 805-piiriä vastaan.

Kyseessä olisi ehkäpä ensimmäinen kerta, kun MediaTek onnistuu nappaamaan Qualcommilta merkittävän laitevalmistajan sitäkin merkittävämmän julkaisun itselleen. Taiwanilaisvalmistajalle se olisi varmasti suuri voitto.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.