Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti kaksi edullista puhelinta: 220 ja Asha 230

Manu Pitkänen

Nokia julkisti kaksi edullista puhelinta: 220 ja Asha 230
Nokia X -kolmikon lisäksi suomalainen matkapuhelinvalmistaja esitteli Barcelonassa pari uuttakin matkapuhelinta: Nokia 220:n ja Nokia Asha 230:n. Yhtiö tavoittelee uusilla puhelimilla sekä ensimmäisen matkapuhelimen että ensimmäisen älypuhelimen ostajia.

Vain 29 euroa maksavassa Nokia 220:ssa on 2,4-tuumainen näyttö ja fyysinen roiskeveden kestävä näppäimistö. Puhelimeen on ladattu jo tehtaalla valmiiksi Facebook- ja Twitter-sovellukset. Nokia Xpress -selain löytyy tietysti myös ja oletushakukoneena käytetään Bingiä. Puhelimen myynti aloitetaan heti ja siitä tulee tarjolle sekä yhdellä että kahdella SIM-korttipaikalla varustetut variantit.

Asha 230:n tähtäimessä on ensimmäistä älypuhelinta etsivät kuluttajat. Asha 500 -sarjan puhelimista mallia ottavan Asha 230:n ostaja saa itselleen seitsemän gigatavun edestä OneDrive-pilvitallennustilaa, jonne puhelimella otetut kuvat voi tallentaa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja