Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony kiusoittelee videolla ensi viikon puhelinjulkistusta

Manu Pitkänen

Sony kiusoittelee videolla ensi viikon puhelinjulkistusta
Sony on julkaissut YouTubessa kiusoitteluvideon, joka on sellaiseksi normaalia paljastavampi. Videolla alustetaan 4. syyskuuta pidettävää julkaisutapahtumaa, jossa tullaan todennäköisesti esittelemään pitkään huhuissa pyörinyt Honami-älypuhelin.

Honamista, jonka lopullisen nimen arvellaan olevan Xperia Z1, huhutaan löytyvän 20 megapikselin kamera, viiden tuuman Full HD -kosketusnäyttö ja Snapdragon 800 -suoritin. Puhelimessa on sanottu olevan myös Sonyn G-sarjan linssi, joka näyttäisi olevan myös videolla olevassa puhelimessa. Sony lupaa videolla myös vedenkestävää puhelinta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja