HTC julkisti listan Android-päivitysten aikatauluista ja malleista

Teemu Laitila

HTC julkisti listan Android-päivitysten aikatauluista ja malleista
HTC on tuonut toivoa useammalle vanhemman HTC-mallin omistajalle ja julkaissut pitkän listan tulevista puhelinpäivityksistä arvioituine aikatauluineen. Osalle Android 4.0 -päivitystä odottavista käyttäjistä lista tuo hyviä uutisia, mutta pienemmillä muistimäärällä varustettujen laitteiden omistajien ei kannata innostua liikaa.

Listan aikataulut eivät ole erityisen tarkkoja ja päivitysten saapumisajankohdaksi ilmoitetaan kahdenkin kuukauden aikaväli. HTC:n mukaan syynä on paikallisten testaus ja hyväksymisprosessien pitkäkestoisuus, jonka vuoksi muualla päivityksen saanut puhelinmalli saattaa toisaalla joutua odottamaan päivitystä jopa 45 päivää enemmän.

Päivityksen saavia malleja ovat ainakin Sensation-mallit variantteineen, Desire S, Rhyme ja Desire HD. Myös muita malleja löytyy listalta. Myöhäisempien mallien osalta päivitys saattaa venyä jopa elokuun puolelle, mutta monen mallin kohdalla päivitystä luvataan viimeistän kesä-heinäkuun aikana.



Päivitettävien mallien lisäksi HTC listaa myös laitteet, jotka eivät tule saamaan Android 4.0 Ice Cream Sandwich -päivitystä. Yleisenä sääntönä voidaan pitää 512 megatavun ROM-muistin rajaa, joka ei ole riittävä uuden Androidin asentamiselle. Rajoituksen vuoksi päivityslistalta puuttuu ainakin ChaCha, Wildfire S, Salsa, Explorer ja muita. Myös HTC:n tabletit jäävät nykyiseen Android 3.0 Honeycomb -versioonsa.

Koko listan aikatauluineen voi tarkistaa HTC:n sivuilta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.