Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

RIM esitteli uudet BlackBerry Bold -puhelimet ja BlackBerry 7 -ohjelmistoalustan

Kaarlo Räihä

RIM esitteli uudet BlackBerry Bold -puhelimet ja BlackBerry 7 -ohjelmistoalustan
Vaikka Research In Motionin (RIM) alkuvuosi ei ole sujunut aivan parhaalla mahdollisella tavalla, aikoo yritys silti taistella tiukasti älypuhelinmarkkinoilla, ja eilen yritys esittelikin uudet BlackBerry Bold 9900 - ja BlackBerry Bold 9930 -puhelimet sekä BlackBerry 7 -ohjelmistoalustan.

Esitellyt BlackBerry Bold -puhelimet ovat yrityksen uusia lippulaivamalleja, joista 9900 on pelkkä GSM-versio ja 9930 sisältää lisäksi tuen CDMA-verkoille.

Molemmissa malleissa on sisuskaluina 1,2 gigahersin kellotaajuudella toimiva Snapdragon-suoritin, 768 megatavua RAM-muistia, 8 gigatavua flash-muistia (laajennettavissa microSD-muistikortilla), 2,8-tuumainen kosketusnäyttö (VGA-resoluutio), 5 megapikselin kamera (LED-salama ja 720p-videokuvaus) ja NFC-piiri.

Kokoa puhelimilla on 115x66x10,5 mm ja painoa 130 grammaa. Myyntiin puhelimet tulevat kesän aikana.

Ohjelmiston osalta molemmat puhelimet käyttävät uutta BlackBerry 7 -ohjelmistoalustaa, jota RIM ei tuo päivityksenä vanhempiin puhelimiin.RIM:in mukaan BlackBerry 7 tuo mukanaan yrityksen nopeimman mobiiliselaimen. Selaimeen vauhtia on saatu mm. näytönohjaimen avulla tapahtuvalla rautakiihdytyksellä sekä uudistuneella Javascript-moottorilla. Myös selaimen muita ominaisuuksia on parannettu, ja RIM lupaa selaimen tukevan HTML5-videoita.

BlackBerry 7:n muita uudistuksia ovat mm. puheohjattu hakutoiminto, vakiona mukana oleva Docs To Go -toimistosovelluspaketti sekä sisäänrakennettu tuki BlackBerry Balance -ominaisuudelle, joka mahdollistaa puhelimen työtietojen erottamisen muista tiedoista, jolloin yhdestä puhelimesta saa turvallisen sekä työ- että arkikäyttöä ajatellen.

Alla kuvia uusista puhelimista

RIM Bold 9900
RIM Bold 9900


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja