Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung sijoittaa 500 mobiilikehittäjää uusiin tehtäviin

Manu Pitkänen

Samsung sijoittaa 500 mobiilikehittäjää uusiin tehtäviin
Samsung aikoo siirtää 500 mobiiliyksikössä työskentelevää ohjelmistokehittääjää muihin toimintoihinsa. Korealaisyhtiön mukaan se haluaa parantaa ohjelmistokehityskyvykkyyttään laaja-alaisesti ja lisätä panostuksia Internet of Things -segmenttiin sekä parantaa laitteiden synergiaa Tizen-alustan kanssa.

Vaikka muutoksella parannettaisiinkin muiden laitteiden toimivuutta Tizen-alustan kanssa, niin Wall Street Journalin mukaan samalla Tizenin kehityksestä menetetään voimavaroja. Samsung ei ole vielä tuonut ainuttakaan Tizen-pohjaista puhelinta markkinoille, mutta käyttöjärjestelmää on käytetty muutamissa muissa laitteissa (älykellot ja kamera). Nykytiedon mukaan ensimmäinen Tizen-puhelin, Samsung Z, tulisi myyntiin Intiassa marraskuussa.

Ohjelmistokehittäjien siirto voi merkitä sitä, että Samsung aikoo jatkossakin käyttää Googlen tarjoamaa Androidia puhelimissaan ja jättää Tizenin puhelimissa toissijaiseen rooliin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja